Dagens bildextra kommer från konstgräsplanen på idrottsplatsen i Södra Sandby. Den andra och avgörande matchen i omgång 1 i kvalet till division 5 mellan Team Sandby IF och Ilyrien IF blev en riktig rysare. Efter onsdagens match hade Sandby 3-2 med sig men när ordinarie matchtid var slut denna eftermiddag var det sammanlagda ställningen 6-6.

Efter förlängningen var ställningen fortfarande oavgjord och straffar blev det som fick avgöra vilket lag som skulle ta sig till den andra kvalomgången och det blev gästerna som drog det längsta strået.

Foton från dagens match hittar du nedan. Ska någon av bilderna publiceras så måste följande anges: Foto: LoMi Media – Micke Dahl.

Titta gärna vidare på LoMi Medias hemsida efter att du tittat på bilderna. Du klickar HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks