Det blir inget spel i Champions League 2022/23 för Malmö FF. Det efter att det ikväll blev en 0-2 förlust mot FK Zalgiris från Litauen. Gästerna hade med sig 1-0 från den första matchen och är vidare med sammanlagt 3-0.

Men möjligheterna för Europaspel i höst lever för Malmö FF. Redan nästa torsdag kliver laget in på Eleda Stadion i den tredje omgången i kvalet till Europa League. Motståndare är Diddeleng från Luxemburg som igår förlorade sin kvalmatch till Champions League mot Pyunik från Armenien.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks