Man behöver inte åka så långt för att mötas av en fantastik natur. Ett par kilometer från min bostad ligger Rögledammar där jag lagt många timmar på att fiska bland annat regnbåge.

Idag blev det dock inget fiske utan en timmes skön promenad med min hund Pondus. Naturen kring dammarna är så fin och det kan du säkert hålla med mig om när du kollar på de 16 foton som finns längre ner på denna sida.

Bilderna får gärna användas för publicering men ange antingen @lomimedia.mickedahl (instagram), @lomimedia (Facebook) eller Foto:LoMi Media.

När du tittat på fotona så ta dig gärna en rundtur bland LoMi Medias övriga foton och sidor HÄR. Det hade också varit trevligt om du vill följa LoMi Media på INSTAGRAM och FACEBOOK.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks