Då är jag på plats på Eleda Stadion i Malmö för kvällens avgörande match i den andra kvalrundan till Champions League där Malmö FF tar emot FK Zalgiris från Litauen. Första matchen vann Zalgiris på hemmaplan med 1-0 men jag är säker på att MFF kommer att vinna kvällens match med mer än två mål, vilket är nödvändigt för att det inte ska blir förlängning.
Malmö har en rejäl fördel av att spela på hemmaplan inför nästa 18000 åskådare.

Kvällens match blir mitt 60:e speakeruppdrag för MFF:s herrar och den 11:e europamatchen.
Jag är väldigt glad för statistik och har nog bokfört mina matcher för MFF. Av de 59 matcher som jag varit speaker i, har det blivit MFF segrar i 70% av dessa. Den statistiken talar för Malmö ikväll 😊

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks