Idag gjorde jag mitt sista besöket för året på Åhus Beachhandboll. Visserligen avslutas inte turneringen förrän imorgon men då är det speakerjobb som står på agendan så därför blev dagens besök årets sista.

Under dagen hade jag självklart kameran i högsta hugg och det resulterade i 124 foton som du kan ta del av i detta inlägg

Bilderna får gärna användas för publicering men ange antingen @lomimedia.mickedahl (instagram), @lomimedia (Facebook) eller Foto:LoMi Media.

När du tittat på fotona så ta dig gärna en rundtur bland LoMi Medias övriga foton och sidor HÄR. Det hade också varit trevligt om du vill följa LoMi Media på INSTAGRAM och FACEBOOK.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks