Torsdagskväll bjöd på ett fantastiskt väder och det utnyttjade jag genom att göra en liten utflykt till tre idrottsplatser där det pågick fotbollsmatcher.
Första stoppet blev på Dalby IP där Dalby GIF och Husie IF möttes i herrarnas division 4. Matchen vanns av hemmalaget med 5-0.

Efter drygt 20 minuter i Dalby bar det i väg till Knutsvallen i Hardeberga. På den nyklippta gräsplanen bjöds det på ett möte i division 6 mellan Hardeberga BK och Lund United FC. Matchen blev en riktigt målrik historia där hemmalaget vann med hela 6-2.

Sista stoppet på min lilla utflykt blev på Sandbyvallen. Södra Sandby IF:s damer mötte där Eskilsminne IF i damernas division 1. Till skillnad mot övriga två matcher så slutade matchen i Sandby med en bortaseger. Eskilsminne vann nämligen med 4-2.

Självklart hade jag kameran med mig på min tripp och resultatet kan du se nedan.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks