Äntligen ett vårtecken att njuta av. Imorgon är det dags för ett nytt speakeruppdrag och då handlar det inte om någon träningsmatch utan en premiär för årets tävlingssäsong.

Malmö FF inleder årets gruppspel i Svenska Cupen med hemmamatch på anrika Malmö Idrottsplats mot Ettanlaget GAIS.

Vad jag har hört så är biljetterna slut vilket då innebär slutsålt och samtidigt kommer det då vara första gången för mig som jag är speaker på Malmö IP inför fullsatta läktare.

Även om min placering på Malmö IP är inomhus så håller jag alla tummar för att vädret ska bli bättre än vad det är just nu. Matchen börjar imorgon 15.15 och visas för er som inte har biljetter, på C More Fotboll med sändningsstart tio minuter innan avspark.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks