När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret så möttes jag av en kombination av regn, snö, hagel och blåst. Just i det ögonblicket så fanns det inga större tankar på att titta på fotboll utomhus.

Men vädret blev bättre och strax innan avsparken på Södra Sandby IP mellan Södra Sandby IF och Ängelholms FFs damlag så sken solen och vinden hade mojnat en aning.

Så det blev en tur ner till idrottsplatsen och självklart var kameran med. Även om det var uppehåll så var det riktigt kallt så jag stannade inte hela matchen men blev en hel del bilder som du kan se nedan.

Matchen vanns av Södra Sandby med 2-0.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks