Idag inledde Malmö FF årets säsong med en träningsmatch på Malmö IP där de regerande svenska mästarna tog emot Jammerbugt FC från Danmark. Det var första speakeruppdraget för mig sedan guldmatchen den 4/12.

Matchen som spelades i ett väldigt fint vårväder lockade trots den tidiga avsparkstiden 1580 åskådare. Malmö dominerade första halvleken och gick till pausvila med en 2-0 ledning.

Till den andra halvleken byttes nästan 22 spelare och när 90 minuter var spelade stod det 2-2 på resultat tavlan.

Se bilder från matcher nedan:

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks