Året är snart slut och jag har gått igenom LoMi Medias bildarkiv över bilder tagna 2021.
Jag har valt ut mina 30 favoriter och nu vill jag ha hjälp med att ta fram den bästa. Titta igenom samtliga bilder i detta inlägg, memorera numret på din favorit bild och klicka där efter på länken för att rösta. Omröstningen avslutas 18/12.
Resultatet presenteras i LoMi Medias årskrönika den 29/12.

DU RÖSTAR HÄR (klicka)

Samtliga 30 nominerade bilderna kan du se nedan:

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks