Idag har jag skänkt en gåva till forskningen mot sjukdomen ALS genom en insättning till Ulla-Carin Lindqvists stiftelse. Bortsett från gåvan gav jag mig in i bland de som antagit Ice Bucket Challenge.

Ice Bucket Challenge är en kampanj som funnits på nätet i många år, för att väcka uppmärksamhet om sjukdomen ALS .
Som utmanad ombeds man att hälla en iskall hink vatten över sig, skänka en valfri summa till forskningen och sedan utmana tre personer eller organisationer.
Idag såg jag Linderöds IF utföra utmaningen efter att AC Kvarnby skickat den. Jag har inte fått någon inbjudan men antog det i alla fall.

Jag publicerade min video på Facebook och Instagram och där skickade jag utmaningen vidare till Trönninge IF, Dalby GIF, Södra Sandby IF, IFK Knislinge, Skåne-TV och min goe vän Andreas Törnqvist

Nedan kan du se en kopia på gåvan och även videon från när jag utförde utmaningen.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks