2021-07-02

I december 2018 tog jag det första fotot och när jag idag den 4 juli 2021 räknar samman alla publicerade foton så fick jag fram siffran 472. Detta efter dagens uppladdning av 55 nya foton.
Tar man sig en tur bland alla dessa foton kan ser man hur ett gammalt område mitt inne i Södra Sandby rivs och ett helt nytt växer fram. Även om det har varit delade meningar om detta bygge så tycker jag personligen att det har lyft byn och det ska bli spännande att följa när biblioteket och Krögaren och Bagaren flyttar in och öppnar. I Biblioteket har inflyttningen påbörjats och böckerna packas upp för fulla muggar.
Bygget är som rubriken antyder nästan färdigt, men det återstår en del ”finlir”. Jag kommer dock fortsätta med att dokumentera för det är samtidigt andra saker som ska renoveras i byn så det kommer, trots att Kryptan snart är färdig att fyllas på med nya bilder.
Ta nu en rundtur bland alla foton från ombyggnaden. <<<Klicka HÄR.>>>

Besöker du LoMi Medias sidan för första gången? Om svaret är ja, ta dig då en vidare titt på vad sidan innehåller. Finns många foton både från idrottens och naturens värld. Klicka HÄR. Följ LoMi Media i sociala medier. Finns på Facebook, Instagram, och Twitter.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks