Dagens bildskörd kommer från den första omgången av Svenska Cupen där Dalby GIF, hemmahörande i division 4 tog emot det forna laget från Superettan Ängelholms FF, som numera spelar i division 2. Det bjöds upp till en bra och underhållande match där Ängelholm var några storlekar större än Dalby och kunde vinna med komfortabla 5-1. Men hemmalaget stod upp bra och gav ÄFF stundtals en tuff match.
Nedan kan du se 43 bilder från dagens match. Foto: LoMi Media.

Besöker du LoMi Medias sidan för första gången? Om svaret är ja, ta dig då en vidare titt på vad sidan innehåller. Finns många foton både från idrottens och naturens värld. Klicka HÄR. Följ LoMi Media i sociala medier. Finns på FacebookInstagram, och Twitter.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks