Även om en del restriktioner börjar att lätta så är det fortfarande inte som vanligt. Dagens datum 2019 var senaste gången som Åhus Beachhandboll Festival slog upp portarna. För ett år sedan trodde jag och många med mig att uppehållet bara skulle vara ettårigt men nu sitter vi här, den andra sommaren utan Festivaler och cuper med att minnas tillbaka på hur det var och hur det egentligen borde vara.

Publicerar några bilder från premiärdagen i Åhus den 12/7-2019 samt länkar till LoMi Medias hemsida därfler bilder från Åhus Beach 2019 finns och även från 2018.
Nu hoppas jag att inlägget om ett år innehåller nytagna bilder från Åhus.

ÅHUS 2019
https://www.lomimedia.nu/category/ahus-beachhandboll-2019/
ÅHUS 2018
https://www.lomimedia.nu/category/ahus-beachhandboll-2018/

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks