Idag besökte jag och min kamera ett soligt, varmt och för ovanlighetens skull ett nästan vindstilla Dalby IP. På konstgräsplanen möttes hemmalaget Dalby GIF och IFK Simrishamn i herrarnas division 4. En match som Simrishamn vann med 5-0.
Resultatet från mitt besök blev 44 bilder som du kan ta del av nedan.
Besöker du LoMi Medias sidan för första gången? Om svaret är ja, ta dig då en vidare titt på vad sidan innehåller. Finns många foton både från idrottens och naturens värld. Klicka HÄR. Följ LoMi Media i sociala medier. Finns på Facebook, Instagram, och Twitter.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks