Ett fantastiskt fint vårväder och en underhållande fotbollsmatch med tre poäng till Malmö FF mot Hammarby. Ja så var min eftermiddag denna lördag. Årets första seriematch som i speaker var faktiskt något annorlunda än förra säsongens matcher och det beror på att det faktiskt fanns en liten skara publik på plats på Eleda Stadion vilket skapade en positiv och annorlunda stämning. Några av logerna hade öppnat och besökarna fick möjligheten att se matchen på stolarna som angränsar till logerna. Nu hoppas vi att detta var början och att vi snart får ännu mer folk på arenorna.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks