Utvecklingen går framåt, inflyttning pågår. Nya foton inlagda.

2021-02-20

För snart två och ett halvt år sedan började jag dokumentera ombyggnaden av centrum i min hemby, Södra Sandby. Bygget fortsätter ett bra tag till men delar av bygget börjar att bli färdigt vilket ha gjort att de första hyresgästerna nu har börjat att flyttat in.
Idag har jag lagt till nio nya bilder och klicka HÄR för att se hur bygget utvecklats sedan starten i januari 2019.


ETT VIDEO TIPS:
Komikern och skådespelaren Pia Johansson (bla känd från Parlamentet, På Minuten och Halv åtta hos mig) gästar Micke i det senaste avsnittet av webbtv-programmet Mittemot Micke. Klicka på ”fortsätt läsa” för att se intervjun. Många skratt utlovas.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks