Idag blir det underhållning och humor på högsta nivå i Mittemot Micke – Video versionen. I det 26:e avsnittet gästas jag av skådespelerskan Pia Johansson. Pia har frekvent medverkat i Parlamentet i TV4, Halv åtta hos mig TV4 och i många teateruppsättningar på Stockholms Stadsteater. Men för min egen del så är det i Sveriges Radios långkörare På Minuten som jag har lyssnat mest på Pia.
I Mittemot Micke kommer du förutom en del om Pia karriär, roller och tv-framträdande se och höra när undertecknad får prova på hur det är att tävla i På Minuten. Motståndare är då inte helt oväntat drottningen av På Minuten, Pia Johansson.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks