Franz Brorsson ordförande och en titt i arkivet.

En hel del av min lediga tid (pandemin har orsakat en hel del sådan) ägnar jag åt att sortera foton från 25 års fotograferande. Jag tänker lite då och lägga upp en del favoriter från arkivet och låta bilderna tala för sig själva. Men direkt tänkte jag göra ett undantag 😃.
Det första fotot tog jag 2017 när Malmö FF firade sitt SM-guld och Franz Brorsson och Anton Tinnerholm visar stolt upp pokalen. Brorsson fick ju även den gångna säsongen möjligheten att åter fira ett SM-guld.

Men innan 2020 var slut hann Franz med ytterligare en sak, nämligen att bli vald till ordförande i fotbollsklubben FC Näset från Höllviken. En förening som bildades 2016 och har ett lag aktivit som spelar i herrarnas division 6.
Franz anknytning till just Höllviken är att han flyttade dit som barn och spelade några år i en förening som hette BK Näset (heter BK Höllviken idag) innan han 2010 gick till Malmö FF.
Övriga foton låter jag tala för sig själv.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks