Vinnare Melodifestivalen 2021

Vinnarbild Deltävling 1 Danny Saucedo och Arvingarna

Foto: Stina Stjernkvist, Sveriges Television Melodifestivalen 2021

Det blev Arvingarna och Danny Saucedo som gick direkt till final efter att den första deltävlingen av årets Melodifestival avgjort.
Två låtar som jag hade placerat utanför topp fyra men jag känner fortfarande att det är Kadiatou och Paul Reys låtar är bättre. Men alla delar ju inte denna uppfattningen men det är ju faktiskt det som är det unika med Melodifestivalen och nog det som gör att det varje år skrivs så kilometervis med åsikter.
Om jag ska summera mitt tips så hade jag två rätt. Lillasyster tog sig till andra chansen och Nathalie Brydolf slutade sjua. Känner att jag även kan räkna in ett halvt poäng på Paul Rey eftersom jag trodde han skulle ta sig till final och han är ju faktiskt på väg dit. Enligt mig så var Paul´s låt bäst ikväll och det är en låt som växer ju mer man lyssnar på den vilket jag tror gör att den kommer att ta sig till final och där sluta som topp fem.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks