Foto Stina Stjernkvist/Sveriges Television Melodifestivalen 2021

…enligt mig i all fall. Tror faktiskt att det flesta är överens om rubriken på denna artikeln. Tusses låt Voices var min starkaste inför kvällens final och även den som jag tippade skulle ta hem det, och så rätt jag fick. Underbart att se hans glädje efter att han hört Måns Zelemerlöv ropat ut vinnarens namn av Melodifestivalen 2021.
Om jag ska fortsätta tippa men då utan att ha hört övriga länders låtar än, så kan jag redan nu säga att Tusse kommer på topp 5. Han kan faktiskt vinna. Lägg det på minnet, att du läste det på LoMi Media :-).

Nu kan vi summera fem veckors tävlande och i år har det enligt mitt tycke varit ömsom vin, ömsom vatten. Där finns låtar som jag redan glömt och låtar som jag inte kommer att förtränga. Förutom Tusses låt kommer jag fortsätta att lyssna på Paul Rey, Eva & Eva, Charlotte Perrelli, The Mamas, Clara Klingenström, Lillasyster och WAHL feat. SAMI.

Nu blir det några veckors paus från mellokarusellen innan det blir dags att lyssna igenom de deltagande bidragen till Eurovision i Rotterdam.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks