I eftermiddags avslutades årets Allsvenska med Malmö FF mot Östersund. En match som slutade med MFF-seger 4-0. Min debutsäsong som speaker för MFF är också till ända. Det har varit ett mycket spännande, roligt och ärofyllt år att få vara speaker för Svenska Mästarna. Det hade förstås varit ännu roligare om publiken funnits på plats, men nu är det som det är och vi får hoppas att arenorna får fyllas med folk igen när Allsvenskan startar 2021.
Eftermiddagen bjöd även på ett SM-guldfirande och en fantastisk fin hyllning till Behrang Safari, som denna dagen avslutade sin elitkarriär.

Jag hann med att ta några bilder under eftermiddagen och du hittar dom nedan.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks