Södra Sandby tog idag emot Hjärsås/Värestorps IF i herrarnas division 4 östra på Sandbyvallen. En match som inledningsvis var tuff och med en utgång som var relativt oviss, men hemmalaget visade att man ville sätta sin prägel på matchen och det lyckades laget med. För när matchklockan stod på 43 minuter ledde SSIF med 3-0 och hade ett bra grepp om läget. Hjärsås/Värestorp spelade med en spelare mindre i 55 minuter sedan man drabbats av en utvisning.

Nedan kan du se bilder från matchen.

Titta gärna på andra inlägg/sidor från LoMi Media. Bland annat finns en sida om ombyggnaden av Södra Sandby som du hittar HÄR och fotosida som finns HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks