Södra Sandby IF - FC Rosengård 1917

På ett soligt Sandbyvallen i Södra Sandby möttes i eftermiddags Södra Sandby IF och FC Rosengård 1917 i den nionde omgången av division 2 Södra Götaland damer. Rosengård som i onsdags säkrade seriesegern vann dagens match med 5-2. Men Södra Sandby stod upp på ett bra sätt och hängde med målmässigt i 45 minuter då Rosengård ledde med 3-2.

Men i andra halvleken satte Malmö-laget in en högre växel och då rann resultatet i väg.

Nedan finns en hel del bilder från dagens match.

Titta gärna på andra inlägg/sidor från LoMi Media. Bland annat finns en sida om ombyggnaden av Södra Sandby som du hittar HÄR och fotosida som finns HÄR.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks