Direktsänd Podcast

För första gången kommer du att ha möjligheten att både kunna se och höra podcasten Mittemot Micke. I ett direktsända avsnitt den 9 juli klockan 20.00 gästas Micke Dahl av sångaren och trummisen i Sme´ns Baglomma, Jonne Nilsson.
I det direktsända avsnittet kommer Micke och Jonne prata om gruppens nysläppta album, historik, Convid-19 påverkan och givetvis en hel del om Jonne själv. Vi kommer även att få ett smakprov på en av Sme´ns Baglommas låtar.

Har du en fråga som du vill Micke ska ställa till Jonne så maila in frågan på info@lomimedia.nu eller ställ den via Messenger.

Normalt så publiceras Mittemot Micke som en vanligt podcast, men nu när en pandemi råder så är det svårare att få inspelningstider och även gäster. Därför kommer årets andra avsnitt att direktsändas som ett webbtv-program och samtidigt spelas in och sedan läggas upp som Mittemot Micke brukar göra.

Vi hoppas att du är med oss torsdagen den 9 juli 20.00 via LoMi Meidas Facebook https://www.facebook.com/lomimedia/live/ .

För fler avsnitt av Mittemot Micke klickar du in på www.lomimedia.nu och trycker på podcast.