2020 är ju här, och så även Mittemot Micke och då med en ny säsong och således decenniets första avsnitt. Ett avsnitt som bl.a handlar om radions historia. Min gäst är Bosse Klaar som är en stor skånsk radioprofil som var med och startade den lokala radion i Kristianstad 1977. Bosse har verkligen fått vara med att utveckla radion och fått se hur snabbt tekniken gått framåt.

Bosse berättar i programmet om hur det gick till när han fick uppdraget att transportera en massa tekniska apparater från Stockholm till Kristianstad för att sedan bygga upp ett fungerande radiohus. Han berättar också om tiden innan radion, den tekniska, hur det var att jobba med sportsändingar, om vilka stora svenska artister han har intervjuat, om tiden innan radion och mycket mycket mer.
Jag utlovar en mycket intressant lyssning.

Du kan även lyssna på Mittemot Micke via Spotify, Podcast, Podbean eller www.lomimedia.nu/mittemotmicke.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks