Nu är det inte många dagar kvar innan jag gör min debut i herrarnas Allsvenska i fotboll. Dock inte som spelare, domare eller tränare utan då som speaker. Planen var ju att premiären skulle ske i början av april och med en liknande publikfest på Eleda Stadion i Malmö som bilden visar, men nu blir det ju inte så av förklarliga skäl utan matchen på måndag mellan Malmö FF och Mjällby spelas som övriga matcher utan publik.

Men trots detta ska jag göra min första match som speaker i Allsvenskan. Innan corona-uppehållet hann jag med två matcher i Svenska Cupen samt en träningsmatch, men även om förutsättningarna är annorlunda så ska det bli väldigt spännande och redan nu ha jag några fjärilar i magen, och så ska det ju vara.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks