När jag 1987 som 14 åring började döma fotboll drömde jag om att någon gång få döma i Allsvenskan. På damsidan nådde jag målet men dock kom jag inte högre än till gamla division tre på herrsidan. Delvis berodde det på att jag av olika anledningar valde att avsluta domarkarriären i förtid.

Men nu 33 år efter att jag dömde min första match fick jag ändå debutera i Allsvenskan för herrar. Idag var jag nämligen speaker för Malmö FF i den försenade starten av årets serie. Det var dock en annorlunda debut eftersom matchen av kända skäl spelades utan publik. Men trots det var det en otrolig upplevelse att få vara med om och jag misstänker att det blir ännu bättre den dagen då publik tillåts igen.
Jag kommer att vara speaker under hela säsongen så vi får hålla tummarna att det inte dröjer allt för länge innan reglerna för åskådare ändras.

Kvällens match vanns av Malmö med 2-0 mot nykomlingen Mjällby AIF.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks