Ungefär 500 personer trotsade det ostadiga vädret och tillbringade lördagseftermiddagen på Klostergårdens idrottsplats för att bevittna säsongens första Lundaderby i herrarnas fotbollsetta mellan Lunds BK och Torns IF.

Strax innan avspark öppnade sig himlen ordentligt och släppte ifrån sig en hagelskur som gav vita avtryck på konstgräsmattan.

Matchen karaktär skiftade likt vädret och bjöd på många chanser från båda lagen. Målmässigt blev det fyra till antalet och då till vardera laget.

Det var en hård derbykamp i 90 minuter och slutresultatet 2-2 får väl ses som rättvist även om båda lagen verkade lite besvikna öve att det bara blev ett poäng.

Nedan kan du se några bilder från matchen.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks