Det bjöds på en rejäl skräll i Malmöderbyt i OBOS Damallsvenskan i eftermiddags. På tilläggstid snappade Andrea Thorinsson upp ett Rosengårds misstag och kunde kulig sätta det avgörande 3-2 målet bakom FC Rosengårds målvakt.

Segern innebär att Limhamn spräckte poängnollan och tog även den första derbysegern mot Rosengård sedan 2017.

Se matchen igen med mig som kommentator på www.damallsvenskan.tv. eller se matchens två sista mål här via Aftonbladet.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks