Våren är här. Visserligen kan man inte tro det när man tittar ut men för mig är det vår när Allsvenskan i fotboll startar vilket den gjorde idag. För min del var det Vångavallen som gällde och Trelleborgs FF mot IFK Göteborg. Trelleborgs första Allsvenska match sedan 2011 och det märktes att förväntningarna var höga bland den skånska publiken men detta hjälpte dock inte utan Göteborg tog hem säsongens första trepoängare efter en 3-1 seger. För min del var det en rolig match att kommentera och det blev ju fyra mål.

Nedan finns bilder från matchen.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks