Längtar redan till nästa söndag

Jag längtar redan till nästa söndag 15.00. Då ska det avgöras om guldet hamnar i Malmö eller Borås. Jag är hoppas och tror att det hamnar i Malmö och då avslutas min fjärde säsong som speaker för Malmö FF med ett tredje SM-guld.

Snacka om att det kommer vara en grym stämning inne på Eleda och de fantastiska hemmasupportrarna kommer göra allt för lyfta fram MFF till ett SM-Guld. Kommer att bli en dramatisk eftermiddag.
OBS! Jag ska inte sluta som speaker utan det är min fjärde säsong som avslutas :-).

.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks