BILDEXTRA: Årets första seger för Södra Sandby IF i damernas division 1

Södra Sandby IF har haft en tuff säsong i damernas division 1. Fram tills idag hade man bara tagit tre poäng genom tre oavgjorda matcher men idag kom så idag kom lagets första trepoängare när man på konstgräset på idrottsplatsen i Södra Sandby besegrade Mariebo IK från Jönköping med 1-0.
Vädret var oerhört varierande denna söndag med både sol, blåst och ösregn. Jag lyckades undvika regnet den halvtimman jag var där och resultatet kan du se nedan. Blev 71 foton idag.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks