Jag är ingen författare och kommer nog aldrig att bli men oavsett så har jag idag i en mindre upplaga släppt en bok.
Du som är en trogen besökare till hemsidan eller följer LoMi Media i sociala medier vet att jag mellan december 2018 och augusti 2021 följde bygget av kvarteret Kryptan i min hemby Södra Sandby. Under den perioden så publicerade jag ca 470 foton på en särskild undersida här på hemsidan och den var väldigt uppskatad.

För ett tag sedan så fick jag idén att välja ut 90 av fotona och sedan producera en bok och i dag damp det ner ett litet paket innehållande sex stycken exemplar.
En av anledningarna till att jag gjorde boken var att jag tyckte det kunde vara intressant ur ett historiskt perspektiv och mest för eftervärlden att kunna se hur det såg ut innan Kryptan växte fram. Jag har också skrivit en sida i boken där jag beskriver mitt lilla projekt.
jag vill passa på att tacka mina goda vänner Andreas och Melker som korrekturläst boken innan tryck.

I dag varit på Biblioteket i Södra Sandby och överlämnat två exemplar varav ett ska finnas till utlåning. Hembygdsföreningen ska också få ett exemplar.
Om boken kommer att tryckas upp i fler exemplar vet jag inte. Dock jag tror inte efterfrågan är så jättestor då samtliga foton finns här på hemsidan samt för utlåning på biblioteket men skulle jag bli motbevisad så ska jag absolut fundera över att trycka upp boken i några ytterligare exemplar.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks