Skånes F17 klara för final

I fredags spelade Skånes FFs F17 oavgjort 3-3 mot Västergötland i Södra Sandby.
i eftermiddags avgjordes det andra gruppspelet i Cup Kommunal när Skåne i Hörby mötte Östergötland.

Eftersom Östergötland igår besegrade Västergötland behövde Skåne vinna dagen match för att ta sig till final. När det återstod 17 minuter av matchen var det fortfarande mållöst men då gjorde Alva Falk (Södra Sandby IF) fram och gjorde 1-0 till Skåne som blev slutresultatet. Därmed spelar Skåne final i Cup Kommunal den 28/6 i Halmstad mot Stockholms FF.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy