Inför över 5400 åskådare på ett soldränkt Malmö IP vann Malmö FF idag årets tävlingspremiär mot Skövde AIK i den första gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. Malmö dominerade helt i den första halvleken och hade med sig 2-0 in till pausvilan. Den andra halvleken var inte riktigt lika väl spelad utan den slutade 0-0.

Efter en träningsmatch i ryggen så var det ju även premiär för mig som speaker och verkligen kul att vara gång.

Jag hann även att ta några bilder som du hittar nedan.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks