Det var med glädje som jag i morse satte mig i bilen och körde till den första idrottshallen. Senast som jag fotograferade på Lundaspelen var 2019 och jag har haft ordentligt med abstinens under turneringens frånvaro på grund av pandemin.
Nyvånghallen i Dalby blev hallen som blev mitt första stopp och därefter blev det besök i Vipeholmshallen, Fäladshallen, Victoriastadion samt Sparbanken Skåne Arena A. När jag nu raderat, redigerat och summerat kan jag presentera 193 stycken foton från dagens spel. Samtliga foton finns då nedan.
Passa på att ta en titt på LoMi Medias speciella Lundaspelssida där foton och filmer från 2015-2019.
(LoMi Medias foton får publiceras av privatpersoner och föreningar med kravet att en länk till www.lomimedia.nu anges. Företag som vill använda foton ska kontakta info@lomimedia.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks