Klockan 18.00 idag tisdag avslutades omröstningen av LoMi Medias bästa bild 2022. När sammanställningen var färdig stod det klart att årets bild blev den där det engelska damlandslaget i Gå-fotboll visade en sådan glädje vid en landskamp i Malmö. I detta inlägg kan du se vilka bilder som hamnade på de tio första platserna.

Ett stort tack till er alla som röstade. Vinnaren av presentkortet som lottas bland de som röstade presenteras den 22/12 klockan 15.00z

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks