Börje, jag har aldrig träffat dig men ändå känns det som att jag har känt dig i hela mitt liv. Jag föddes samma år som du och Inge Hammarström blev proffs i NHL. Detta har jag av förklarliga skäl bara sett på tv och likaså hyllningarna du fick tre år senare under Canada Cup.
Däremot minns jag Canada Cup 1981 där du var med och Sverige hamnade på en femteplats.

Tack Börje för alla minne du givit oss alla och för att du har varit och kommer att förbli en sån stor förebild för så många.
Det är en enorm förlust för oss alla att du nu har gått bort.
Vila i frid Börje 🏒❤️

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks