Nostalgi. Sitter och går igenom mina gamla hårddiskar och hittat ett sex år gammalt klipp.
Under Hockeyallsvenskans säsong 2013/14 besökte jag Ljungby nio gånger för att kommentera för Hockeyallsvenskan Play. Premiärbesöket var den 5 december och matchen Troja/Ljungby mot BIK Karlskoga.

Matchen fick avgöras på straffar och på klippet gör Trojas Mattias Åkesson det avgörande målet. Det var alltid trevligt att komma till Ljungby och även en härlig stämning i Sunnerbohovshallen, som klippet visar. Saknar mina besök i Ljungby. (Lyckade både filma med mobilen och kommentera samtidigt)

Numera är den gamla hallen ersatt med en nyrenoverad ishall och med ett nytt namn, Ljungby Arena. Tyvärr har jag inte varit på besök i den nya arenan.

En annan rolig sak som jag kom att tänka på när jag hittade klippet var att passningen till Karlskogas 1-0 mål gjordes av Daniel Wessner. Samma Wessner som det skrevs om i tidningarna den 10 januari i år, men då handlade det inte om honom som hockeyspelare utan att han debuterade som domare i Hockeyallsvenskan

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks