Det var en magisk stämning på Tele2 Arena igår både före, under och efter matchen med undantag från de otäcka scenerna vi fick se direkt efter att MFFs målvakt räddat Hammarbys sista straffen och det blivit klart att MFF vunnit Svenska cupen för första gången på 33 år. Men ett bra arbete av poliser och vakter gjorde att det inte blev så hemskt så det kunde blivit.

Så häftigt att MFF hade över 7000 supportrar på plats och det låg till grund att det blev ett magiskt firande tillsist.

I detta inlägg kan du se några av mina bilder från det positiva från mitt besök på Tele2.
Malmö FF FC Rosengård

.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks