Efter en smått rörig premiär av Melodifestivalen förra lördagen med appstrul och andra tekniska fadäser så var det nog många som undrade om vi skulle få se det nya röstningsförfarandet eller om appen skulle krascha igen.

Det blev det förstnämnda och det blev faktiskt ett spännande nytillskott. Låtarna ikväll var däremot inget som jag kommer minnas så värst mycket.

”Eine Kleine ding dong” hade fått en topplacering.

Visst var John Lundvik, Liamoo och Tone Sekelius låtar helt okej men jag fick dock inga wow-känslor. Men det fick jag när melodi åtta framfördes. jag säger bara ”Eine kleine ding dong”. Hade vi skickat Ewa och Eva till Italien med den låten hade vi fått en topplacering.

Eva Rydbergs inhopp som sidekick åt Oscar får en tolva av mig. Rydberg, denna allkonstnär är något helt över det vanliga. Ett proffs ut i fingerspetsarna.

Men dessvärre kunde vi inte rösta på Roos och Rydberg och det var väldigt synd. Istället gick Lundvik och Liamoo direkt till final. Ingen direkt skräll precis utan det blev så som de flesta tippat innan.

Farah är min drömgäst

Nu ser jag fram emot deltävling 3. En stor favorit i detta avsnitt är Anders Bagge trots att ingen hört låten än.

Jag vill slutligen ge beröm till både Oscar Zia och Farah Abadi. Skötte sig utmärkt. Farah utstrålar alltid glädje och professionalism. För mig har och är Farah en drömgäst i Mittemot Micke.

Jag har sökt Farah vid några tillfällen med hopp om att hon skulle vilja vara med. Dock har jag än inte fått svar av henne än men håller tummarna att det kommer ett positivt svar snart.

Foto: Annika Berglund, SVT, Melodifestivalen

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks