LoMi Media startades av mig, Micke Dahl för snart tio år sedan. På denna sidan hittar du reportage, foton och filmer. Du kan även lyssna på mitt intervjuprogram som heter Mittemot Micke. Vid starten 2016 gjordes programmet som podcast men 2020 ändrade jag skepnad på Mittemot Micke och det blev då ett webbtv-program, dock publiceras programmet även som podcast.

Den 17/1 släpps det 36:e avsnittet och då gästas jag av dansbandssångerskan och radioprogramledaren Helene Persson.

Tidigare har bland annat gästats av Ingvar Carlsson, Torbjörn Nilsson, Tina Thörner, Ronnie Hellström, Pia Johansson, Andreas Ravelli, Lovisa Johansson, Wincent från Farmen med flera. Du hittar alla avsnitt via menyn i sidans överkant om du använder en dator eller via de tre vågrätta strecken om du surfar via en mobil.

Titta gärna runt bland övriga sidor.

LoMi Medi kan även anlitas som b.la speaker, moderator, fotograf, sportkommentator mm. För mer information läs på sidan ”Anlita”
LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks