Som jag längtat…och som jag får fortsätta att längta. Idag kom det nämligen ett gemensamt pressmeddelande från Lundaspelen i handboll och basket om att man för andra gången tvingas ställa in turneringarna. Handbollen skulle gått av stapeln i slutet av december och basketen direkt efter nyår.

Beslutet är taget för för att motverka den ökade smittspridningen i samhället, både i Sverige och i närliggande länder, vars föreningar brukar gästa Lundaspelen frekvent.
Jag har full förståelse över beslutet med tanke på hur smittspridningen ser ut och speciellt när spridningen är störst i de åldrarna som hade deltagit i turneringarna. Men dock känner jag en besvikelse eftersom jag laddat ut både för att fota och kommentera handbollsfinalerna.

Men vi får verkligen hålla tummarna att vi nästa år får uppleva både Lundaspelen i handboll och basket.
Läs pressmeddelandet här: https://www.lundaspelen.com/lundaspelen-2021-staller-in/

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks