BILDEXTRA PADEL: America vs Europe 31/7

16.10 Eftersom det i nuläget inte finns information om när spelet återupptas så kommer LoMi Media börja sin resa hem och kommer således inte läggas upp fler bilder eller filmer. Däremot kommer jag under sena kvällen eventuellt lägga ut blandade bilder från veckan och då även en del som inte publicerats tidigare.
15.55 Strax efter att den sjundematchen var slut så bröt regnet ut. Just nu finns ingen information om när spelet återupptas.

Idag är det dags för den tredje och avslutande dagen av den nya tävlingen ”America vs Europe”. På förhand var det tänkt att det skulle vara den sista dagen men eftersom de två inledande tävlingsdagarna i princip regnat bort och att det även idag finns risk för regn, så är det tveksamt att man hinner spela klart idag.

Arrangörens strävan är att genomföra turneringen utan att behöva ändra allt för mycket på upplägget. Det ska finnas olika alternativ, där en variant är att ta till spel även under morgondagen (söndag) även om just det ställer till en del extra arbete med tanke på att de flest spelarna har hemresor inbokade då.

Men igår kväll ville arrangören inte avslöja exakt hur samtliga alternativ ser ut utan det kommer att presenteras under dagen.

Tanken är initialt att de två matcherna som avbröts under gårdagen ska återupptas klockan 09.30.

Under hela dagen uppdateras denna artikel med text och bilder. Bilderna hittar dessa längre ner på sidan.
Bilder från tidigare i veckan finns HÄR , HÄR & HÄR

Match 1
Team Europe: Francisco ”Paquito” Navarro & Uri Botello
Team South America: Maxi Sanchez & Diego Ramos

Match 2
Team Europe: Javi Ruiz & Simon Vasquez
Team South America: Augustin Tapia & Javier Valdes

Match 3
Team Europe: Daniel Windahl & Juan Martin Dias
Team South America: Miguel Lamperti & Pablo Lima

Match 4
Team Europe: Bastien Blanque & Arturo Coello
Team South America: Daniel ”Sanyo” Gutierrez & Martin Di Nenno

Match 5-9 meddelas senare.

America vs Europe går till så här:
På torsdagen spelas fyra matcher och en seger är värd en poäng. Dagen efter spelas tre matcher och där är en seger värd två poäng.
Under avslutningen på lördag spelas det två matcher där den första matchen är värd fyra poäng medans den sista matchen är värd sex poäng.
Om ställningen efter ordinarie spelprogram är oavgjord spelas en helt avgörande match om totalsegern. Först till 11 poäng vinner.

BILDER FRÅN LÖRDAGEN I BÅSTAD (Uppdateras löpande, senaste publiceras längst ner på sidan)