Just nu befinner jag mig på Eleda Stadion som dock heter Malmö New Stadium idag eftersom det vankas Champions Leaguekval på arenan. Malmö FF kommer med start 19.00 att ta sig Riga FC från Lettland i den första kvalrundan. För mig är den här matchen extra speciellt eftersom det kommer att finnas ca 3500 – 4000 åskådare på plats. Så mycket folk har jag inte vara speaker för tidigare då maxgränsen varit 500 i publiken. Publikökningen gör mig också extra nervös men för min del brukar den känslan alltid betyda att det går bra.

Uppdatering 2021-07-08 10.45.

Vilken upplevelse det var igår. 4012 åskådare på plats men det lät som många fler. Det var helt magiskt att vara speaker i den miljön. Jag har bortsett från denna texten även uppdaterat med fler bilder.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks