Det tog nästan ett helt år innan jag fick vara speaker på Eleda Stadion inför mer än åtta personer. Idag fanns 489 personer på plats men dom lät som många fler. Vilken härlig känsla att återigen får höra supportrar på läktarna under en fotbollsmatch. MFF-supportrar, ni har varit saknade😍. Nu hoppas jag på ytterligare lättnader i publikrestriktionerna till återstarten av Allsvenskan i juli.
Titta på filmen nedan som återspeglar den härliga stämningen som 489 åskådare stod för.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks