Bygget av Kryptan i Sandby går mot sitt slut

2021-05-08

Det nya kvarteret Kryptan i Södra Sandby börjar nu så sakteligen att bli klart. Lägenheterna fick sina hyresgäster för ett tag sedan och nu i veckan den 6/5 flyttade Hairtrend By Linna som första företagare in i sina lokaler. Näst på tur är en efterlängtad comeback och det är av restaurangen Krögaren & Bagaren som även huserade i det huset som nu är rivet. Under maj kommer även Vårdcentralen att flytta in i Kryptan men vilket datum som gäller för bibliotekets flytt vet jag i nuläget inte men däremot vet jag att den 11 maj är den sista dagen som det gamla biblioteket i byn har öppet.

När jag idag laddade upp nya foton så passerades 400 bilder i arkivet från bygget. Numera finns det 417 foton att beskåda. Jag kommer att fortsätta med dokumenterandet även efter det att Kryptan är helt färdigbyggd. Detta eftersom det kommer att starta ytterligare byggen i Södra Sandby.

Ta en titt på ombyggnaden av Kryptan <<<HÄR>>>.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks