Foto Christoffer Borg Mattisson

Foto Christoffer Borg Mattisson

@yifhandboll är klara för final i EHF European Cup efter en riktigt rysare i eftermiddags när man besegrade @anorthosishc från Cypern med 26-22, sammanlagt 50-48. Nu väntas final i maj mot AEK Aten.

Jag kommentera matchen på Skåne TV:s playkanal med Christoffer Ekmark som bissitare. En mycket trevlig eftermiddag som kommentator och tack till @skanetv.se och @hussechris för gott jobb och samarbete.
Tog som vanligt lite bilder också.

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks