Idag klockan 15.00 är det äntligen dags för Allsvenskan i fotboll igen. När jag i juni förra året gjorde min debut som speaker i Allsvenskan trodde jag och många med mig att det bara skulle bli några omgångar utan publik.

Men nu är vi här igen, en säsong senare och fortfarande kommer matcherna spelas inför tomma och ekande läktare. Jag höll nästan på att skriva att man blivit van, och även om det är lite så, saknas publiken något så oerhört i vår idrott.
Denna gången hoppas jag att få rätt, att det bara kommer vara ett mindre antal matcher utan publik. Men det ser fortfarande mörkt ut på den fronten och pandemin håller fortfarande oss i ett järngrepp.

Men vi får göra det bästa av situationen och njuta av att fotbollen på elitnivå nu äntligen kommer igång. Jag är faktiskt lyckligt privilegierad som får uppleva fotboll live.
Nu ska jag förbereda det sista inför dagens match på Eleda Stadion mellan Malmö FF och Hammarby IF.  

LoMi Media använder cookies (kakor) för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats godkänner du detta genom att klicka på Acceptera. Läs mer om hur vi hanterar cookies och dina uppgifter i Integritetspolicyn.   LoMi Medias integritetspolicy

Enable Notifications OK No thanks